Jazzy Night la Academia de Muzică ,,Gheorghe Dima”.

Vă invităm miercuri, 25 ianuarie, ora 19:00, în Sala Studio, la concertul Jazzy Night susținut de trupa Bigg Dimm A’Band a Academiei de Muzică ,,Gheorghe Dima”. Printre titlurile serii se vor regăsi adaptări jazz la piesele Treasure, Human nature, No Diggity, Holding back the years și alte câteva șlagăre din repertoriul internațional, interpretate de studenți ai Modului de Muzică ușoară și jazz coordonat de lect. univ. dr. Răzvan Metea. În plus, organizatorii ne asigură că vom avea și o supriză la final! ,,Mare! De neratat! Oare vine și big bandul?”.

Bigg Dimm A’Band este o trupă alcătuită în luna octombrie 2010 şi compusă din 25 de oameni care au păşit acelaşi prag al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj. Scopul înfiinţării acestui Big Band a fost de a oferi studenţilor Academiei de Muzică şi alte posibilităţi de exprimare şi de studiu, pe lângă cele clasice, precum şi de a aborda un alt segment al pieţei muzicale naţionale şi internaţionale.

Condus de lect. univ. dr. Răzvan Metea, band-ul cuprinde tinere talente cu foarte mare potenţial, muzicieni desăvârşiţi, ce abordează o paletă largă de genuri muzicale cântând piese din repertoriul anilor 30′, 40′ până în zilele noastre.

Concert 25 Ianuarie - Big Dimm a'Band

Posted in Evenimente ANMGD